Windows 10 pro key

In Windows 10 Professional Retail komen de beste functionaliteiten van alle Windows versies samen. Windows 10 Pro Retail bevat alle functies van Windows 10 Home, inclusief geavanceerde zakelijke opties voor een nog betere gebruikservaring. Hierdoor werkt u met Windows 10 Pro altijd op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier. Maar er zijn nog meer redenen om een Windows 10 Professional Retail licentie te kopen.

U kunt namelijk simpel uw eigen installatie dvd of usb maken met de officiële Windows 10 tool. Deze tool is gratis verkrijgbaar op de website van Microsoft en erg simpel in gebruik.

Nadat u een installatie medium heeft gemaakt heeft u dus enkel nog een geldige Windows 10 licentie key nodig. Deze licentie krijgt u bij ons gelijk op het scherm te zien na bestellen en binnen 5 minuten in uw mail. U kunt dus direct aan de slag met het installeren van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Naast dat u direct aan de slag kunt, is het aanschaffen van een Windows 10 pro key ook nog eens een stuk goedkoper. Door enkel de licentie code te halen bespaart u meer dan €100!

U kunt onze Windows 10 keys hieronder vinden. U drukt simpelweg op 1 van de onderstaande producten, en kunt deze vervolgens simpel bestellen via ons systeem. U krijgt dan binnen 5 minuten na betaling een mail met daarin de Windows 10 Key en kunt Windows dan direct installeren.

U hoeft enkel nog maar te kiezen tussen de Home of Professional versie, maar wat is het verschil? U krijgt bij beide gewoon een complete Windows 10 installatie, maar toch zijn er kleine verschillen. Als normale gebruikers zult u niet echt verschil merken tussen beide versies, maar om de verschillende duidelijk uit te leggen hebben wij helemaal onderaan deze pagina een tabel met de verschillende functies. Voor het geld hoeft u het in ieder geval niet te doen, want beide versies zijn bij ons dezelfde prijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *